Jesper Kock er ansat som ny kommunikations- og eventchef på Gråsten Landbrugsskole.

Landbrugsskole får kommunikationschef

Gråsten Landbrugsskole har ansat 46-årige Jesper Kock som ny kommunikation- og eventchef.

Han har tidligere været leder af restauranter og hoteller i ind- og udland. Senest har han haft restaurant “Syttende” i Hotel Alsik i Sønderborg 

Jesper Kock skal sætte ord og billeder på livet på Gråsten Landbrugsskole og udvikle skolens sociale mediekanaler.

“Det er vigtigt for Gråsten Landbrugsskole at følge med udviklingen. Derfor finder man også et af Danmarks største klasselokaler, når landbrugseleverne skal have maskinlære. Det foregår i skolens egen store maskinhal, hvor man midt blandt de store landbrugsmaskiner finder to åbne klasselokaler. Som en moderne skole og arbejdsplads er behovet for den interne og eksterne kommunikation dog også samtidig blevet større med tiden, og derfor er det helt naturligt for Gråsten Landbrugsskole at opgradere på kommunikationen”, siger skolens forstander Bjarne Ebbesen.

Bred erfaring

Jesper Kock er ansat til at videreudvikle denne del af Gråsten Landbrugsskole, der fortsat skal bidrage kulturelt til eleverne og lokalsamfundet, samtidig med at det skal bidrage til den samlede økonomi.

Jesper Kock kommer med en meget bred erfaring indenfor kommunikation og events. Han er mest kendt som en meget innovativ kok. Ikke desto mindre har han brugt sine egenskaber til at nytænke mange koncepter i sin karriere som selvstændig. Desuden er han byrådsmedlem i Sønderborg Kommune, valgt af Socialdemokratiet.

“Vi glæder os utrolig meget til at få Jesper med på holdet. Vi har kendt Jesper fra flere forskellige lejligheder, hvor han altid har bidraget med nytænkning og et behageligt samarbejde” siger Bjarne Ebbesen

“Jeg glæder mig til at komme i gang. Det er en driftig skole med gode traditioner og meget kompetente medarbejdere. Vi vil i den kommende tid have fokus på at udvikle Gråsten Landbrugsskoles møde og konference produkter, så det bliver endnu mere synligt for lokalområdets virksomheder og kulturliv”, siger Jesper Kock. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83