Hummel har erhvervet sig arealet indenfor den stiplede, røde linje, der er på cirka 61.000 m2. Det samlede areal, som er markeret med lyseblåt, er på cirka 300.000m2, så der er stadig masser af attraktiv erhvervsjord til salg i området.

Hummel vil have lager i Padborg

Det dansk-internationale sportsbrand Hummel har købt 61.000 kvm. erhvervsjord i Padborg af Aabenraa Kommune.

Her vil firmaet bygge et lager- og distributionscenter på mere end 22.000 kvm.

“Det glæder mig rigtig meget, at vi er nået i hus med at tiltrække en stærk køber til en del af den grund, som vi strategisk har købt og arbejdet med i et godt stykke tid. Hummel bliver en del af det erhvervsområde, hvor vi allerede sidste år solgte en datacentergrund. Grundene ligger lige ved motorvejen E45, hvilket er en attraktiv placering”, siger borgmester Thomas Andresen (V) efter Hummel har offentliggjort deres planer om deres automatiserede lager- og distributionscenter, der skal håndtere forsendelser til mere end 30 lande.

Internationale landkort

Med opkøbet viser Aabenraa Kommune igen, at kommunen orienterer sig efter erhvervslivets forventede behov.

“I samarbejde med erhvervslivets aktører styrker og understøtter vi konstant de fortsatte store vækstpotentialer i kommunen, som der netop er her, og som jeg er stolt over, at en stor international virksomhed med danske rødder har set. Hummels tilstedeværelse er et synligt signal om, at Aabenraa Kommune på det internationale landkort har en vigtig placering”, siger Thomas Andresen og fortsætter:

“Vi høster frugterne af et langt, strategisk arbejde i området, som vi på trods af coronakrisen formår at gennemføre. Vi vil erhvervslivet, og det er dette salg i mine øjne et synligt bevis på”, siger Thomas Andresen. ■

Borgmester for Aabenraa Kommune Thomas Andresen (V).

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83