Mette Nielsen i Nielsens Bageri i Padborg sælger 50 procent flere fastelavnsboller end sidste år.

Lækre kager hitter i Padborg

Hos Nielsens Bageri kan man godt mærke, at folk hygger sig mere hjemme under corona-krisen.

I denne tid, hvor mange arbejder hjemmefra, og familierne generelt er mere hjemme, kan Nielsens Bageri i Padborg godt mærke, at folk gerne vil have noget ekstra lækkert at hygge sig med. Derfor er der nu virkelig godt gang i salget af kager.

I øjeblikket er det specielt fastelavnsboller med fløde, der er et hit.

“På vores målinger kan vi se, at vi har solgt 50 procent flere fastelavnsboller med fløde end samme tid sidste år,” siger Mette Nielsen, der ejer Nielsens Bageri sammen med sin mand Henrik. De arbejder på højtryk for at imødekomme den store efterspørgsel af fastelavnsboller.

Mette Nielsen fortæller, at man rigtig kan mærke, hvor lille Padborg er, og hvor vigtigt det, er at man handler lokalt. Indbyggerne i Padborg er gode til at støtte Nielsens Bageri, men bageriet kan mærke, at de mangler de tyske kunder, som generelt er vilde med de gode og lækre kager fra Danmark.

“Vi er taknemmelige over, at folk støtter lokalt og køber vores lækre bagværk,” siger Mette Nielsen med et smil på læben. Det er altafgørende for butikkerne i øjeblikket, at man støtter lokalt, så de ikke lukker.

Selvom bageriets hyggelige café må holde lukket lidt endnu, så kan man stadig købe den delikate Daniel Moser kaffe som to-go. ■

Skrevet af
Ida Berg

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80