Artikelbeskrivelse

Kvinder hørte om at tage ansvar for egen økonomi

Af Ditte Vennits Nielsen
Den røde løber var rullet ud foran Danske Banks lokaler i Padborg.
”Kvinder og Økonomi” kan i visse tilfælde vise sig at være en dårlig cocktail, og i den erkendelse havde pengeinstituttet inviteret til kvindeaften i de tomme lokaler.
Bankens hovedformål var at vise deres lokale kunder, at de stadig er synligt i Padborg-området, selvom filialen er lukket.
Pensionskonsulent Karina Rogart fortalte de godt 30 fremmødte damer, hvilke faldgruber der kan undgås ved bl.a. tab af erhvervsevne, testamenter og ved dødsfald. Det var et spændende og meget nyttigt tema for de fremmødte kvinder i aldersgruppen 30-55 år.
Efter et overdådigt tag-selv-bord kunne kvinderne mætte og tilfredse sætte sig i stolene og nyde modeshow fra Bentes Shop, som havde fundet mange gode tilbud frem til denne specielle aften. Yderligere var der stande fra byens lokale butikker. Frisøren i Nørregade viste et udpluk af salonens parykker, Klokkeblomsten viste nye og spændende juleting, Jan Jensen Ure Guld og Sølv havde flotte smykker med og Matas havde fundet vidunderlige dufte frem – alle til rigtigt gode priser. 