Det nye forsamlingshus i Kværs blev indviet i 2019 efter en ødelæggende brand året forinden.

Kværs Forsamlingshus har stor stigning i booking

Barnedåb, konfirmationer, fødselsdage og bryllupper.

I Kværs Forsamlingshus er der igen mange forespørgsler på at leje forsamlingshuset til fester efter corona-restriktionerne er sløjfet.

Formand for Kværs Forsamlingshus, Per Østergaard, nævner, at det går rigtig godt med udlejningen.

“I 2022 satte vi rekord med 46 udlejninger. Det er det bedste år nogensinde. Det vil sige, at forsamlingshuset stort set var udlejet hver eneste weekend”, fortæller Per Østergaard, som nævner, at der er bookinger i bogen helt frem til 2029.

Valg

På forsamlingshusets generalforsamling blev Per Østergaard genvalgt som formand. Genvalgt blev også næstformanden John Hansen, sekretæren Jette Lorentzen Petersen og Dorthe Nielsen. Suppleant blev igen Per Jacobsen.

Kværs Forsamlingshus brændte i 2018, og det nye forsamlingshus stod klar året efter. Det gamle forsamlingshus blev bygget i 1929. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.