Vinderne fra Bentes Shop konkurrence var Karen Jørgensen, Padborg, Lone Bred, Padborg, indehaveren Bente Smedegaard og Ellen Andresen, Padborg.

Kunder fejrer åbning af Bentes Shop

Bentes Shop slog forleden dørene op til den nye, større og lysere butik i de tidligere Bibbe lokaler i Pad­borg Torvecenter.

Selv om det blev uden den helt store åbningsfest, var der stor tilstrømning af kunder.

“Det har været en fantastisk uge. Kunderne har taget godt imod de nye lokaler”, siger en glad Bente Smedegaard. 

“Selvom det stort set er samme koncept som i den gamle butik, kommer der stadig begejstrede kunder. De vidste ikke, at jeg også fører små størrelser. I den nye butik kommer alle tøjmærkerne rigtigt til deres ret, og jeg er vildt glad. Jeg har fået mange nye og interesserede kunder”, fortæller Bente Smedegaard.

Nye mærker

De nye lokaler bugner med lækkert tøj i sommervenlige farver i både store og små størrelser. De fire ansatte pakker stadig ud, mens hylderne og stativerne fyldes op med de spændende dessiner. 

“Jeg har også fået to nye mærker ind, nemlig Brandtex og Peppercorn i små størrelser. Der er jo meget mere plads nu, så jeg kan godt udvide sortimentet”, fortæller Bente Smedegaard.

Kunderne kunne deltage i en konkurrence og aflevere en kupon, og der var mange rigtige svar. De heldige vindere vandt et gavekort til butikken. 

Karen Jørgensen vandt 1.000 kr., Ellen Andresen vandt 500 kr. og Lone Bred vandt 300 kr. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80