Kristoffer Lønbæk afløser Stig Andersen som salgskonsulent.

Krone ScanBalt får ny salgskonsulent

Efter knap 50 år i transportbranchen har den erfarne Stig Andersen besluttet, at det er tid til at træde tilbage som salgskonsulent hos Krone ScanBalt i Padborg og gå på velfortjent pension.

Stig Andersen har altid været kendt for sin professionalisme og ekspertise i transportbranchen. I de seneste 17 år har han været salgskonsulent hos Krone, hvor han har solgt trailere helt fra Bornholm til Skagen.

Efterfølger bliver Kristoffer Lønbæk, som overtager rollen med dyb respekt for det aftryk, Stig Andersen har sat.

Kristoffer Lønbæk kommer med en bagage fra personbilsbranchen og er allerede godt i gang med at etablere sin nye rolle.

Kristoffer Lønbæk har tidligere været ansat i firmaet.

“Han er meget værdsat af både kunder og kolleger, og han har tilegnet sig en imponerende faglig kompetence. Det var derfor naturligt for os at henvende os til ham igen,” siger salgschef Jens Berg. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 7. marts 2024

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.