Krondiamantbryllup i Skelde

Af Gunnar Hattesen
Gunhild og Jacob Christensen, Nederballe 2, Skelde, kan onsdag den 6. september fejre deres 65 års bryllupsdag – krondiamantbryllup.
Gunhild, der er 86 år, og Jacob, der er 87 år, har boet og levet hele livet på Broagerland.
Gunhild havde sin barndom i Gammelgab, mens Jacob er født og opvokset i Skelde.
Efter giftemålet i 1952 overtog de en mindre landejendom i Skelde Kobbel, som de drev i 48 år. Siden blev ejendommen solgt og de flyttede til Skelde, hvor de købte hus. Her nyder de deres velfortjente otium, omgivet af gode naboer.
Gunhild har altid været hjemmegående. Det var hende, som passede bedriften. Jacob har altid været meget udadvendt. I en årrække var han chauffør i Brugsen i Skelde. Senere blev han tækkemand hos Jørgen Toft, og i en lang årrække var han skraldemand hos Jørgen Lei i Augustenborg.
Begge har været meget aktive og engagerede i Skelde GF.
Skelde Gymnastik­forening er Jacob Christensens livværk. Han var med til at oprette idrætsforeningen i 1944. Han startede med at kridte banen op, spillede fodbold indtil han fyldte 50 år og i mange år var han ligeledes en dygtig fodboldtræner i Skelde GF, som han var formand for i 12 år. Desuden var han i mange år opråber ved lottospillene i Sportens Venner.
Gunhild elsker at spille kort, gå til gymnastik og spille petanque. Og hun sørger for, at der er en god og værdig dagligdag i hjemmet med de mange fælles år i bagagen.
De er meget taknemmelige for, at de har haft et godt liv sammen og fået lov til at have hinanden gennem alle årene.
Krondiamantbrylluppet fejres sammen med familie og gode venner.  

I 65 år har Gunhild (86) og Jacob Christensen (87) holdt sammen i medgang og modgang. I de seneste 15 år har Jacob Christensen ikke kunnet se, men han har bevaret sit gode humør. Foto Jimmy Christensen