Kosmetolog Vivian Hede arbejder tit om aftenen og i weekender for at imødekomme kundernes ønsker. Foto Ditte Vennits Nielsen

Kosmetolog med stor succes

Efter tre år som kosmetolog i Kollund, kan Vivian Hede se tilbage på en succes.

“Det er bare gået så godt, og de tre første år er suset forbi”, fortæller en glad Vivian Hede, som har opbygget en skøn og velrenommeret klinik med en stor og stabil kundekreds. I øjeblikket er der op til 4 ugers ventetid.

Men det ser Vivian Hede kun som noget positivt, og hun har ikke planer om at ansætte personale. Det er nemlig Vivian Hede selv, der tegner klinikken. 

“Jeg bruger meget tid på hver enkelt kunde, og roen omkring hele behandlingsforløbet er meget vigtig for mig. Det ville der ikke være, hvis vi blev flere ansatte”, smiler Vivian Hede med sit vindende væsen.

Hun arbejder tit længe om aftenen og stort set hver eneste weekend for at imødekomme kundernes ønsker.

Inspiration fra New York

At Vivian Hede for tre år siden sprang ud og blev selvstændig, har hun ikke en eneste gang fortrudt. Hun stråler, når hun fortæller om sit arbejde. Selv de småferier, hun tillader sig at holde, er også i kosmetologiske tegn, for hun vælger altid selv at få en behandling hos en – gerne berømthed – for derigennem at lære noget mere.

Senest var Vivian Hede i New York og fik behandling af Georgia Louise, som bruger det videnskabelig dokumenterede produkt Environ, som hun også sælger i klinikken. 

Vivian Hede har stor succes med Japansk Lifting og har netop afsluttet modul 2, og hun følger konstant med i de seneste verdensnyheder indenfor behandlingsformer og produkter.

“Mit bedst sælgende produkt er helt klart oxygenbehandling med diamantslibning og cool pearl. Mine kunder er ikke kun kvinder. Der kommer flere og flere mænd, for de vil også gerne være top tunede”, siger Vivian Hede. ■

Tekst og foto af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80