Alexander og Kim Gellett har fået fat på meget bedre lokaler i Padborg Torvecenter. 

Kendt butik får nye lokaler i Padborg Torvecenter

Gellett Læder og Tasker åbnede mandag i nye butikslokaler i Padborg Torvecenter.

“Vi er kommet godt på plads i de nye butikslokaler, og vi har fået en bedre beliggenhed, som er blevet taget godt imod af vores kunder”, fortæller butiksindehaver Kim Gellett, som glæder sig over, at butikken er blevet mere synlig i gadebilledet.

Åbningstiden er blevet forkortet med en time fra mandag til torsdag, men Alexander og Kim Gellett forventer ikke, at det vil påvirke omsætningen.

“Vores kunder kommer næsten alle om formiddagen, så det kommer nok ikke til at betyde noget. Vi holder åbent til kl. 17.30 om fredagen og følger også de andre butikkers åbningstider om lørdagen, så der er fine muligheder for at handle hos os”, siger far og søn. 

Kunderne bliver budt på gode åbningstilbud torsdag, fredag og lørdag. Desuden bliver der budt på lækkerier i butikken. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.