Karen-Marie og Jørgen Fabricius holder ophørsudsalg, da der ikke har været muligt at finde køber til deres livsværk.

Karen-Marie og Jørgen Fabricius opgiver at sælge deres livsværk

I tre år har Karen-Marie og Jørgen Fabricius forsøgt at sælge Karen-Marie Klip & Papir i Gråsten. Men uden at det er lykkedes at finde en køber.

Nu opgiver ægteparret at sælge deres livsværk, så det kunne drives videre.

Ifølge Karen-Marie Fabricius har der været flere interesserede købere, men det har ikke ført til noget salg. Der har også været forespørgsel om at omdanne arealet til byggegrunde, men det projekt er også løbet ud i sandet.

Karen.Marie og Jørgen Fabricius grundlagde Karen-Marie Klip i 1985. I de seneste godt 20 år har virksomheden holdt til på den nuværende adresse på Bomhusvej.

Da det ikke er lykkedes at sælge, har Karen-Marie Klip sat gang i et ophørsudsalg.

Vinteraktiviteter

I vinterferien foregår der et væld af aktiviteter hos Karen-Marie Klip & Papir A/S

“Kom og prut om priserne”, lyder opfordringen fra Karen-Marie Fabricius.

Det er alle varerne i restsalg og inventar, det drejer sig om. Der er f. eks. sjove skraldespande, effekter fra Papirmuseet, æsker og skrin, sjove staffage ting, vaser, glas, stanseark, scrapark, origami, borde, stole, ledninger, stik, spot og andet el udstyr.

Gave til alle børn

Der er en gave til alle børn, der besøger Karen-Marie Klip & Papir i hele uge 7. Det er Marie og Marius, der har været Karen-Marie Klips maskotter i mange år.

Har man ikke lyst til at prutte, så kan man få 35% ophørsrabat på alt andet end papirlim, inventar- og restsalg.

I vinterferien er der mulighed for børn at lave lanterner til 25 kr. pr. lanterne. Der skal ikke medbringes værktøj og det tager ca. 15-20 minutter at lave en lanterne. 

Børn fra 6 år kan være med sammen med voksne. ■

Folk kan komme til Papirmuseet for at prutte om priserne.

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.