Hvad laver du i din sommerferie?

Frank Thietje, Bov

“Jeg har holdt 3 ugers sommerferie med min kone Ulla i vores sommerhus på Jegindø ved Limfjorden. Vi har et 130 år gammelt fiskerhus, der ligger helt ned til vandet. Fiskerhuset kræver en del vedligeholdelse, men vi har også haft tid til afslapning og hygge med gode venner og familie. Vi har bl.a. spist blåmuslinger, for på Jegindø ligger et stort firma, der mere eller mindre står for al eksport af blåmuslinger til udlandet. Der er fast forbindelse til øen, og Struer ligger tæt på med masser af oplevelser.

Vi nåede også at holde fætter- og kusine komsammen, inden vi søndag aften kom hjem og startede på arbejdet mandag morgen”. ■

Anton Kønig, Padborg

“Jeg har i weekenden arbejdet for allersidste gang i Julemærkehjems butikken i Padborg, som ejerne nu ønsker at sælge. Derfor blev der holdt udsalg for at komme af med de mange ting. Vi solgte rigtigt godt specielt lørdag, og mange kom for at sige farvel. Jeg modtog en stor flot kurv for mit virke igennem de sidste mange år. Det blev jeg glad for.

Min kone Sussi og jeg har kørt dagsture rundt i nærområdet hen over sommeren. Vi har bl.a. besøgt Kaløvig og Mommark, hvor vi drak kaffe. Næste tur er planlagt til Barsø.” ■

blank

Susanne Dalsgaard Provstgaard, Kollund

“Vi har sejlet rundt i det sydfynske øhav. Vi har besøgt en stribe øer – blandt andre Skarø og Ærø. Vi har også været forbi Vejrø, der ligger ud for Lolland. Hyggelig ø, hvor der ingen mennesker bor fast.

Jeg nyder at sejle. Jeg slapper af fra den travle dagligdag, får ny energi og min mand og jeg hygger os. Vi møder en masse glade mennesker, får snakket med dem og får udvekslet oplevelser. Det er en dejlig måde at holde ferie på.” ■

blank

Ralf Pahnke, Padborg

“Jeg holder ikke ferie, fordi jeg har huse og mit firma, som jeg passer. Mine ansatte skal selvfølgelig have ferie, så derfor bliver jeg hjemme og holder skansen. Jeg har ikke været ude at rejse i adskillige år, for der er så skønt her, så jeg behøver ikke rejse væk.

I stedet slapper jeg af i weekenderne og tager til champions league finale og Final4 håndbold.

Jeg har dog nydt 2 dage på Kegnæs, og også drukket kaffe med mine børn i sommerhuset.” ■

blank

Sussi Gellett, Kruså

“Jeg er på ferie i Jægerspris, hvor vi har lånt min mands kusines sommerhus. Inden da var hele familien på ferie en uge på Cypern, men det var simpelthen for varmt med over 40 grader.

Ellers har jeg brugt min ferie på at arbejde med Stafet for Livet, som løber af stablen den 26. august i Kruså. Det er 3. gang, jeg står for eventet. Det er frivilligt og kræver mange ressourcer. Allerede på nuværende tidspunkt er det større end sidste år, så det vokser støt. Jeg håber selvfølgelig på at vi sætter ny rekord i år.” ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.