Artikelbeskrivelse

Humørspreder i Padborg fylder 70 år

Af Ditte Vennits Nielsen
Fhv. speditør Carlo Jensen, Padborg fylder lørdag 27. februar 70 år, og dagen festligholdes i hjemmet. Han er en af Padborgs kendte, aktive og respekterede erhvervsfolk.
Carlo er ”still going strong” og med hans sædvanlige gode humør og glimt i øjet åbner han døren til hans lille, endnu lidt rodede kontor, som han lige er flyttet hen til.
Selvom pensionsalderen er nået, og han kan se tilbage på et 52 års langt liv som speditør og vognmand, kan han ikke nøjes med at spille golf og leve livet.
Han bestrider jobbet som næstformand i Sundheds- og Aktivitetscentret Valdemarshus bestyrelse, han er formand for Grænseegnens Revy og formand for Benniksgård Golfklub og samtidig bestrider han diverse bestyrelsesposter rundt omkring, men hjertet ligger i det frivillige arbejde. Carlo er gift med Susanne og i det gæstfrie hjem er opvokset 4 børn.
650 ansatte
Carlo var med sit vognmands- og speditionsfirma tilbage i 1989 pioner i Polen, hvor han havde en stor afdeling med 650 ansatte og havde yderligere afdelinger i Danmark og Tyskland.
Han var også i mange år en af drivkræfterne i den tidligere store Grænsefest, hvor han var at finde alle dagene og svingede bakkerne fyldt med øl hen over folks hoveder, hvis han ikke ryddede op både foran og bag ved baren.
I dag fylder det frivillige arbejde det meste af Carlos fritid.
”Det er bare så ærgerligt, at byrådsmedlemmerne i Aabenraa kommune styres direkte af ansatte i kommunen. Der bliver taget mere hensyn til og brugt mere tid på de kommunalt ansatte end på dem, der behøver hjælpen”, siger Carlo Jensen, og derved er det meget vanskeligt at gøre et godt stykke arbejde som frivillig.
Hjælpen er der hårdt brug for, og specielt Valdemarshus nyder godt af de mange frivillige, men det er en evig kamp, og Carlo Jensen synes det er helt forkert, når man kan give glæde og gøre gavn til dem, der har brug for det, og så bureaukratiet spænder ben.
Mandeture
Carlo Jensen sidder på kontoret bag sit skrivebord med computeren tændt, og ovre i hjørnet står hans store disco anlæg, som han gerne stiller op med. Han har en fis og ballade klub sammen med Fidde Baltica, hvor de planlægger revy og laver fis og ballade. Ligeledes mødes han med sine 4 venner Trulle, Erik Nielsen, Helmuth Thomsen og Egon Petersen så tit det kan lade sig gøre, og de planlægger og tager på mange mandeture sammen. Carlo synes det er vigtigt, at have det skægt og opleve en masse spændende ting, for han mener, at det forlænger livet og det er netop det, han gør for andre med sit frivillige arbejde. 

Det er en kendt, engageret og vellidt mand, Carlo Jensen, som fylder 70 år. Foto Ditte Vennits Nielsen

Det er en kendt, engageret og vellidt mand, Carlo Jensen, som fylder 70 år.
Foto Ditte Vennits Nielsen

Det er en kendt, engageret og vellidt mand, Carlo Jensen, som fylder 70 år. Foto Ditte Vennits Nielsen

Det er en kendt, engageret og vellidt mand, Carlo Jensen, som fylder 70 år.
Foto Ditte Vennits Nielsen