Købmand Bjarne Vinther Nissen fra Holbøl Høker er glad for samarbejdet med Ravsted Slagter. I køledisken finder kunderne et udvalg af friske produkter fra slagteren.

Holbøl Høker og Ravsted Slagter indleder samarbejde

Nissen er tiltrådt som købmand i Holbøl, er der sket en stribe nye tiltag. Et af dem er et samarbejde med Ravsted Slagter.

Hvis man ønsker lækre slagtervarer, behøver man ikke køre længere end til Holbøl. 

Hos Let-Køb kan man hver uge afhente sin slagterpakke efter forudbestilling hos Ravsted Slagter eller ved at ringe til slagterbutikken.

“Hver uge er der et nyt tilbud med forskellige produkter. Kødpakkerne bliver leveret til Let-Køb og her kan kunderne så afhente deres pakker”, fortæller købmand Bjarne Vinther Nissen.

Det er allerede blevet en succes, og interessen er stigende. Kunderne er ikke blot lokale, men kommer både fra Gråsten og Padborg.

Kunderne kan også finde forskellige produkter i køledisken fra slagteren i Ravsted. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.