Høstfest i fritidsparken

Dejlig stemning med børn, der løb rundt og legede mens de voksne sad og hyggede sig ved bordene. 

Henved 150 børn og voksne besøgte Fritidsparken søndag i forbindelse med frugthavens høstfest. Henrik Schroll bød velkommen og fortalte om stedet, mens duften af grillpølser bredte sig. Duoen Twilight sørgede for den gode musikalske stemning, og ikke et øje var tørt, da klovnen Lars Gustav startede sine tryllerier.

“Vi er vældigt godt tilfredse med fremmødet og der bliver hygget rundt ved bordene, selv om vejret ikke er så lunt længere At interessen for at se frugthaven er så stor er glædeligt”, fortalte Henrik Schroll, der var glad for at klovnen tog kegler hos børnene. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.