Grethe Harmuth er ny formand for Padborg Transportcenter.

Formandsskifte i Padborg Transportcenter

Padborg Transportcenter får ny formand.

Den hidtidige næstformand, Grethe Harmuth, overtager formandsposten efter Susanne Provstgaard.  

Susanne Provstgaard ønsker efter otte år som del af bestyrelsen i Padborg Transportcenter at prioritere mere tid bl.a. til sit politiske arbejde som medlem af Aabenraa Byråd for Venstre.

Derfor meddelte hun for nylig til bestyrelsen, at hun ikke genopstiller ved næste generalforsamling. 

Parterne blev i den forbindelse enige om at gennemføre et formandsskifte med det samme fremfor at afvente den næste generalforsamling til marts.

“Jeg har været med fra starten og glæder mig over, hvordan Padborg Transportcenter er blevet mere professionel og kendt både nationalt og internationalt som forening for transport, logistik og service- erhverv med base her i Padborg. Det skyldes en dedikeret bestyrelse, en dygtig direktør og et stærkt lokalt erhvervsområde med virksomheder, der samarbejder om de fælles mål,” siger Susanne Provstgaard og fortsætter:  

“Derfor har det også været med den største glæde, at jeg fra foreningens start har været en del af Padborg Transportcenter. Og som en del af formandskabet har jeg også være tæt på det daglige arbejde for medlemmerne. Nu er det blevet tid til, at jeg prioriterer min tid anderledes, og det har jeg meddelt bestyrelsen i god tid før generalforsamlingen. I den forbindelse er vi blevet enige om at gennemføre formandsskiftet med det samme, og at jeg udtræder af bestyrelsen nu i stedet for til marts”, siger Susanne Provstgaard.

Ny næstformand

Mens Grethe Harmuth, der til daglig arbejder som direktør og COO hos Bache A/S, bliver formand, indtræder adm. direktør Peter Therkelsen som ny næstformand.

“Der er en rivende udvikling i Padborg Transportcenter, og jeg ser frem til at fortsætte bestyrelsesarbejdet med at styrke foreningen og området til gavn for medlemmerne,” siger Grethe Harmuth, der samtidig udtrykker stor respekt for Susanne Provstgaards beslutning om at trække sig:

“Susanne er en stor kapacitet med dyb indsigt og viden om blandt andet transportbranchen. Heldigvis er hun stadig aktiv som medlem af foreningen”, siger Grethe Harmuth med henvisning til Susanne Provstgaards rolle i DTK Group. 

Nye medlemmer

Padborg Transportcenter har mere end 110 lokale medlemmer inden for transport-, logistik- og servicevirksomheder. Foreningen har siden starten i november 2015 været i en stærk udvikling og med stigende tilgang af nye medlemmer. 

“Nu er det tid til at give stafetten videre, og jeg ser frem til at følge, hvordan foreningen kan fortsætte udviklingen,” lyder det fra Susanne Provstgaard. ■

Susanne Provstgaard vil bruge mere tid på det politiske arbejde i Aabenraa Byråd.

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.