Artikelbeskrivelse

 

Højt tempo i Gråsten Badmintonklub

Af Ingrid Skovbo Johannsen

De 50 ungdomsspillere samt trænere i Gråsten Badmintonklub har fået nyt klubtøj. Det er lokale firmaer, som har sponsoreret t-shirt og shorts.
“Det er en stor fordel, vi nu har ens tøj på. Om det er til træning eller til kamp. Det er bare med til at forstærke det stærke sammenhold, der blandt spillere og trænere, fortæller ungdomstræner Mathias Lorenzen.
Øget aktivitet
De seneste år har klubben øget sin deltagelse i stævner og holdturneringer i det sønderjyske. I starten af januar tager badmintonklubben til Tønder for at deltage i DGIs store landsdelsstævne. Den 11.-12. februar afholder klubben igen sit store åbne ungdomsstævne med omkring 300 kampe fordelt på 2 haller over 2 dage. “Stik imod trenden på landsplan er vores stævne vokset med mere end 20% pr. år de seneste 2 år. Det er vi ret stolte af”, siger ungdomsformand Anne Lindenskov.
Formand for Gråsten Badmintonklub, Carsten Clausen Kock stolt af fremgangen.
“For os er badminton en sport for børn og voksne i alle aldre. Vi dyrker sporten og fællesskabet. Et fællesskab som ikke kun findes på banen, men i høj grad også på bænken og i klublokalet. Vi mærker en rigtig fin opbakning fra vores forældre. Flere forældre er faktisk selv begyndt at spille på vores populære ”torsdagshold”, hvor vi spiller på kryds og tværs af køn, alder og niveau”, siger Carsten Clausen Kock.