Jonna Seemann og viceborgmester Stephan Kleinschmidt ved den spændende udtrækning. Stephan Kleinschmidt ringede straks til Jette Lykke, Gråsten, som blev synligt glad over at have vundet 10.000 kr. Foto af Ingrid Johannsen

Gråstenmærker gav omsætning på knap 9 mio. kroner

Det har været populært at samle på Gråstenmærker. 

I alt blev der afleveret 4.436 kuponer, som hver indeholdt Gråstenmærker for 2.000 kr. Det svarer til, at kunderne har købt for 8.872 mio. kr. i slotsbyens butikker.

“Gråstenmærkerne har fået folk til at handle lokalt og sikret en stærk lokal julehandel”, sagde formand for Gråsten Handel, Gunnar Hattesen, ved en sammenkomst på Torvet i Gråsten, hvor viceborgmester Stephan Kleinschmidt (SP) trak den heldige vinder. Det blev en glad Jette Lykke, Gråsten, som modtager et gavekort på 10.000 kroner.

Tovholder for Gråstenmærket var Jonna Seemann fra dametøjsbutikken 2dreams, som fostrede ideen i sensommeren. Hen over efteråret er der blevet udtrukket over 100 gevinster, som er sponsoreret af byens butikker.

“Tendensen har de senere år været, at handlen er trukket mod de større byer og indkøbscentre, men nu ser vi en ny holdning om, at folk gerne vil være med til at holde pengene lokalt”, sagde Gunnar Hattesen.

Adskillige mennesker var mødt op på Torvet for at overvære udtrækningen. ■

Formand for Gråsten Handel, Gunnar Hattesen, overrakte gave til Jonna Seemann, som har trukket et stort læs med Gråstenmærkerne. Foto af Ingrid Johannsen

blank

Adskillige mennesker var mødt op på Torvet for at følge udtrækningen. Foto af Ingrid Johannsen

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80