Ingrid Johannsen, Kim Stokholm, vinderen Gunnar Andresen og Jonna Seemann ved præmieoverrækkelsen.

Gråstenmærker gav omsætning på 8,5 mio. kroner

Det har været populært at samle på Gråstenmærker. 

I alt blev der afleveret 4.250 kuponer, som hver indeholdt Gråstenmærker for 2.000 kr. Det svarer til, at kunderne har købt for 8.5 mio. kr. i slotsbyens butikker.

“Gråstenmærkerne har fået folk til at handle lokalt. Mange tak for handlen”, sagde formand for Gråsten Handel, Kim Stokholm, ved en sammenkomst på Torvet i Gråsten, hvor byrådsmedlem Ingrid Johannsen trak den heldige vinder. Det blev en glad Gunnar Andresen, Gråsten, som modtog et gavekort på 10.000 kroner. Preben Telling vandt 2. præmien, som var et weekendophold til en værdi af 3.000 kr, sponsoreret af Gråsten Avis.

Tovholder for Gråsten­mærket var Jonna Seemann fra dametøjsbutikken 2dreams. Hen over efteråret er der blevet udtrukket over 100 gevinster, som er sponsoreret af byens butikker.

Godt 70 mennesker var mødt op på Torvet for at overvære udtrækningen. ■

Mange mennesker var mødt op på Torvet for at overvære præmieudtrækningen.

blank

Hannelore Zahn, Egernsund, vandt 3. præmie, som var et gavekort på 2.500 kroner.

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.