Parret Louise Øland Christensen og Claus Sisseck fra Garant i Padborg er stolte over det nye showroom med Luxaflex. Louise Øland Christensen peger på en iPad, som styrer op- og nedrulningerne.

Garant i Padborg får nyt showroom

Garant i Padborg får nyt showroom med Luxaflex gardiner.

“Vi har indrettet en afdeling i butikken med forskellige løsninger på det luksuriøse Luxaflex gardin, som findes i stort set alle former, såsom rullegardin, foldegardin og persienner. Dessinerne er meget varierende og findes i utallige farver og mønstre, så kunderne kan få nøjagtigt det, de ønsker”, fortæller Louise Øland Christensen. 

Det smarte ved et Luxaflex gardin er, at det kan styres via en APP. Man kan indstille gardinerne individuelt i hele huset, så gardinet i børneværelse ruller ned præcis, når barnet skal sove. Ovenlysgardinet ruller ned på ét tidspunkt, persiennerne i køkkenet på et andet tidspunkt og foldegardinet i stuen på et helt tredje. Gardinerne kan desuden betjenes med en fjernbetjening. Det foregår på kundernes præmisser. 

“Løsningen er det helt nye på markedet. Vi har godt gang i salget. Kunderne er vilde med den nye teknologi. Oveni det praktiske er det faktisk også en god tyverisikring”, fastslår Louise Øland Christensen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.