Forestillingen Audition opføres på Det Lille Teater.

Gæstespil på Det Lille Teater

Indholdsteateret fra Svendborg opfører den barske forestilling Audition” på Det Lille Teater i Gråsten.

Det er en barsk historie, der bliver vist, når Indholdsteatret fra Svendborg kommer til Gråsten og spiller forestillingen “Audition”

Skuespilleren Laura møder op til en audition fuld af forventninger, men bliver overrumplet af instruktøren Stella, der har nogle helt særlige planer.

Stella vil trække Laura igennem nogle “øvelser”, der nok mere er “prøvelser”, for at se. hvor langt Laura vil gå for at få rollen. 

Laura udsættes for alt fra alkohol, vold, narkotika til direkte psykisk terror, mens Stella studerer og nyder reaktionerne.

Men Laura er stærkere end forventet og begynder at forsvare sig, ja faktisk angribe Stella. 

Forestillingen er blevet til på et engelsk undergrundsteater, hvor man ønskede en forestilling, der virkelig påvirker publikum. 

“Audition” spiller på Det Lille Teater i Ladegårdskov onsdag 13. oktober kl. 19:30 

Billetter 90.kr kan købes på www.lilleteater.dk eller telefon 74 65 37 67 ■

blank
blank

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.