Heidi Laumann, Jesper Thomasen med døtrene Lærke, Thilde og Freya ved den nyrestaurerede swimmingpool, som har været et hit i år.

Ægtepar overtager Kruså Camping

Heidi Laumann og Jesper Thomasen overtager pr. 1. oktober Kruså Camping.

“Finansieringen er gået i orden. Det har været en sej kamp, men med en meget forstående bank, er det lykkedes. Vi er ikke længere forpagtere men ejere af Kruså Camping”, fortæller ægteparret.

Familien bestående af mor, far og de tre døtre Freya, Lærke og Thilde. De giver alle en hånd, når det er nødvendigt og nu bliver der set fremad.

“Vi har mange planer i støbeskeen, men vi starter ét sted. Receptionen og butikken bliver slået sammen, så vi kan betjene begge dele fra et sted. Samtidig ændrer vi konceptet med andre varer på hylderne, og så lukker vi cafeteriet”, fortæller Heidi Laumann.

Familien glæder sig over, at der nu er kommet ro på. 

Huset i Padborg bliver sat til salg, og familien har fået fast bopæl på campingpladsen. 

“Vi har rigtigt mange gode idéer og glæder os meget til at sætte vores helt eget præg på pladsen. Der var været run på i år, og alle vores hytter har været booket hen over sommeren. Vi ser helt anderledes lyst på fremtiden”, siger Heidi Laumann. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.