Fru Jensens mand fylder 50 år!

Af Ditte Vennits Nielsen
Aut. el-installatør John Jensen fra HH Jensen i Padborg holder en tiltrængt arbejdsfri fredag, hvor han inviterer til åbent hus for at fejre sin 50 års fødselsdag.
Faderen Hans Hermann Jensen startede tilbage i 1963 sit elektriker firma op på loftet i en lille ejendom. Stille og roligt voksede firmaet sig større og større og flyttede i 1984 til den nuværende adresse i Torvecentret i Padborg, hvor sønnen John i 1989 blev ansat som svend.
I 1997 købte John Jensen halvdelen af firmaet og den sidste halvdel købte han i 2001. Her blev Johns kone, Solveig, også en del af butikken og hun tager sig af bogholderi og kundebetjening.
Lange arbejdsdage
John Jensen er i dag en travl mand med en daglig arbejdsdag på mere end 10 timer. Fra tidlig morgen betjener han telefonopkald, og de forudbestilte arbejdsopgaver tildeles de fastansatte medarbejdere. De akutte ting tager John Jensen sig selv af.
Foruden det travle arbejdsliv er John Jensen meget aktiv i foreningslivet, og hans store lidenskab er jagt, hvorfor han er medejer af et jagtkonsortium.
John Jensen er en populær mand med et stort hjerte, hvor man aldrig går fejl, hvis man spørger om hjælp. De egenskaber nyder Lions Club Bov godt af, hvor John Jensen har været med i over 10 år.
Desuden er han med i bestyrelsen for Lyrelauget, og hver 14. dag står den på madlavning med Tove Olsen ved roret sammen med 10 andre mænd.
I sin ellers sparsomme fritid prøver Solveig og John at slappe af i deres sommerhus på Rømø med deres jagthund.
John og Solveig har en datter og søn. Sønnen er ved at læse til installatør. Firmaet beskæftiger 6 ansatte.
Den runde dag markeres med et åbent hus på en afslappet måde i Fårhus Forsamlingshus, hvor folk kan komme og gå som de lyster. I butikken giver man 50 % rabat på udvalgte ting, men ellers bugner butikken med gode tilbud onsdag, torsdag og fredag.

John Jensen er et kendt, respekteret og populært ansigt i Padborg. Torsdag fylder han 50 år. Foto Ditte Vennits Nielsen