Der var 75 tilhørere til jubilæums-arrangement i teatersalen.

Frøslevlejrens Efterskole fejrede 25 års jubilæum i fem dage

Efterskoleelever, lærere og forældre fejrede i fem dage Frøslevlejrens Efterskoles 25 års jubilæum.

“Jubilæet er helt vidunderligt at fejre med alle disse skønne elever”, siger forstander Lasse Ovesen, som glæder sig over, at næste sæson tegner rigtigt godt.

“Vi har allerede 82 elever indskrevet og i weekenden kom der 10 elever for at besøge efterskolen. Jeg er overbevist om, at den 1. maj er vi atter fuldt booket ud med 110 elever”, siger Lasse Ovesen, der har stået i spidsen for efterskolen i godt og vel 1 år.

Dansehold

Frøslevlejrens Efterskole så dagens lys tilbage i 1996. Dengang var der 100 elever. 

Skolen har over årene ændret sig og fulgt med tiden. Elevværelserne er gennem de seneste år blevet renoveret og den flotte teatersal er fuldstændigt opført efter tidens krav. 

Efterskolen har plads til 110 elever og med dem følger en sund økonomi.

Lasse Ovesen har præget skolen, og både elever og lærere møder glade op hver dag. 

“Vores dansehold er så populært, at det allerede er tegnet fuldt op til det kommende år. Men der er plads på de andre hold, og vi glæder os til at byde de unge indenfor”, fortæller Lasse Ovesen. ■

Forstander Lasse Ovesen byder velkommen til de fem arrangementer i forbindelse med Frøslevlejrens Efterskoles 25 års jubilæum.

blank

Thomas Villum Jensen tryllebandt eleverne med gode anekdoter og fortællinger fra skuespillerverdenen bag kameraet.

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.