Forårskoncert med Danfoss Orkestret

Kultur i Gråsten inviterer til forårskoncert med Danfoss Orkestret tirsdag den 23. maj kl. 19.00 i BHJ-salen i Ahlmannsparken i Gråsten.

Koncerten er gratis, fordi den er sponsoreret af Fabrikant Mads Clausens Fond.

Danfoss Orkestret kommer til Gråsten med deres traditionsrige forårskoncert. Dirigent er Gert Skovlod Hattesen.

Danfoss Orkestret er et 38 mands brass band. Det blev dannet i 1955 på fabrikant Mads Clausens foranledning.

Musikerne har amatørstatus med undtagelse af orkestrets dirigent.

Orkestret optræder både med egne og professionelle solister.

Dirigenten, Gert Skovlod Hattesen, spiller til dagligt i Prinsens Musikkorps i Viborg. Han overtog posten i 2016 som orkestrets 4. dirigent. Han er uddannet trompetist og har haft flere af de bedste danske brass bands under sine vinger. 

Danfoss Orkestrets repertoire er omfattende og alsidigt. Det spænder fra marcher, musicalmelodier og evergreens til større brass band værker.

Orkestret er afholdt i hele Danfoss koncernen og spiller ved vidt forskellige begivenheder i Danfoss’ selskaber ude og hjemme. Uden for Danfoss spiller orkestret ved officielle sommerkoncerter, kulturnatsarrangementer, kirke- og julekoncerter og lignende. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.