Ældre Sagen i Broager har fået fine forhold med forbedringer af faciliteterne på Ringriderpladsen, og det fejres med et Åbent Hus arrangement 21. juni.

Fine forhold for ældre på Ringriderpladsen

Ældre Sagen i Broager har holdt årsmøde og fundet anledning til at konstatere, tilbygningen til klubhuset på Ringriderpladsen har givet foreningsaktiviteterne et stort løft.

“Det er et stort arbejde, frivillige fra Ældre Sagen har lagt i at få etableret tekøkken og handicaptoilet. Ter­rassen er udvidet, og det har medført en mindre omlægning af krolfbanen samt et nyplantet bed. Det er blevet rigtig fint. Vi fejrer det med indvielse ved et Åbent Hus arrangement onsdag den 21. juni klokken 17, hvor alle er velkomne til en grill­pølse og underholdning ved Tyroler­orkestret,” fortæller næstformand Anne Margrethe Bischke, der ligesom den øvrige bestyrelse fortsætter på sin post.

Tur til Bornholm

Aktivitetsudvalget er i fuld gang med planlægningen af næste års arrangementer og melder ud omkring årsskiftet, hvordan 2024 kalenderen tager sig ud i Ældre Sagen i Broager.

“Det, vi allerede nu ved, er, at vi i juni 2024 får en tur til Born­holm med fly fra Søn­der­borg. Der bliver en aspargestur, som snart er en tradition, og så har vi nogle interessante virksomhedsbesøg på tapetet,” fortæller Anne Margrethe Bischke.

Efter sommerferien lægger Ældre Sagen ud med en cykeltur til Dybbøl Mølle med medbragt kaffe 12. august. En fængslende heldagstur til det tidligere statsfængsel i Horsens og Kongerne Jelling følger den 24. august.

I september er der eftermiddagstur til Oldemorstoft, hvorefter følger søndagscaféer i september og oktober. 

Danmark spiser sammen 12. november i hævd holdes med skipperlabskovs og citronfromage, og så er der selvsagt julehygge i december. ■

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.