Annette Pedersen, Hanne Petersen og butikschef Kirsten Schlott Tiedemann.

Farvel og tak til en god arbejdsplads i Padborg

1. juni siger Hanne Petersen farvel til sin arbejdsplads i Imerco i Padborg efter at have arbejdet der i 31½ år.

“Det er halvdelen af mit liv, jeg har arbejdet i butikken”, siger Hanne Petersen, der 20. marts blev hjemsendt på grund af Corona-krisen.

“Beslutningen traf jeg allerede inden Coronakrisen indtraf. Det er den rigtige beslutning. Nu vil jeg nyde tilværelsen sammen med min mand, Bjarne, der gik på efterløn for halvandet år siden”, fortæller Hanne Petersen, der også går på efterløn.

Hanne Petersen har hele sit liv arbejdet i butikskæden, og hun har overlevet 4 chefer. Hun har aldrig fortrudt sin levevej og har elsket at give kunderne en god oplevelse. Hun har været særdeles vellidt, og mange kunder stopper op og giver hende et ord med på vejen, når hun møder dem i bybilledet.

Ordentligt farvel

Det eneste, der ærgrer Hanne Petersen er, at hun ikke kan sige ordentligt farvel til sine elskede kunder. 

“Jeg har slet ikke lyst til at stå i butikken og sige farvel, når jeg hverken må give hånd og slet ikke et knus”, smiler Hanne Petersen.

“Det må så vente til ud i fremtiden”, konstaterer hun.

Hun ser frem til at nyde pensionisttilværelsen, og hun er sikker på, hun ikke til at kede sig. 

Både Hanne og Bjarne Petersen går hver dag lange ture. Hver onsdag er hun begyndt at gå med Skov­spætterne i Frøslev Plan­tage, og i weekenderne går ægtefællerne en lang tur med nogle af deres venner.

Desuden vil hun bruge mere tid på det første barnebarn Nor, som sønnen Michael og svigerdatteren Maria fik for 1 år siden. Michael er uddeler i Super­Brugsen i Lindved og bor i Varde. Den yngste søn, Søren, og kæresten har også planer om at flytte tættere på, når de er færdige med at studere i Aarhus. 

Så familielivet skal leves fuldt ud fremover. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80