Per Beierholm bliver 1. juni ansat i SuperBrugsen i Gråsten.

En kommer og én går i SuperBrugsen Gråsten

Når 51-årige Pernille Flyger forlader Super­Brugsen i Gråsten ved udgangen af maj for at blive uddeler på Lim­fjord­s­øen Fur, bliver hendes afløser Per Beierholm, der kommer fra Super­Brugsen i Augustenborg.

Den nytilkomne i Super­Brugsen i Ulsnæs Centret har brugt Corona-tiden til at uddanne sig til sommelier, så kunderne vil i fremtiden have mulighed for at hente vintips fra en sand ekspert. 

“Jeg har været glad for samarbejdet med Pernille Flyger gennem syv år. Det er altid en udfordring at søge nyt kvalificeret personale. Det er mig en stor glæde at kunne byde Per Beierholm velkommen i SuperBrugsen Gråsten. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med ham,” fortæller uddeler i Gråsten Jesper Thomsen om den store skiftedag 1. juni. 

Per Beierholm får ikke langt til arbejde. Han er gift med sognepræst Hanne Beierholm Christensen og bor i præstegården. Per Beierholm er også præsident i Lions Club Sønderborg. 

SuperBrugsen Gråsten har 61 ansatte svarende til 37 fuldtidsstillinger. Den populære dagligvarebutik kom ud af 2021 med et overskud på knap halvanden million kroner og har ligesom andre fødevarebutikker haft en overordentlig god omsætning under Corona-pandemien, hvor kunderne for alvor fik behov for at handle lokalt.  ■

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.