På vegne af bestyrelsen udtrykte Jonna Seemann en stor og dybtfølt tak til Gunnar Hattesen for sin indsats for handelslivet i Gråsten.

En formand takker af efter 9 år

Da Gråsten Handel holdt generalforsamling på Anker’s Restaurant på Marina Fiskenæs, takkede formanden Gunnar Hattesen af efter 9 begivenhedsrige år på posten.

“Jeg har nu været formand i ni år, og har valgt at træde af. Det har været dejlige år fyldt med glæde, travlhed og gode oplevelser. Jeg har været overordentlig glad for de mange år. Jeg har været en del af et fællesskab, hvor vi har arbejdet på at fastholde vores tusindvis af kunder og tiltrække nye”, sagde Gunnar Hattesen. 

“Den fælles indsats er blevet kronet med næsten konstant fremgang gennem årene, og byens butikker har vist stor opbakning på alle måder, lød det fra Gunnar Hattesen, som rettede en dybtfølt tak til alle, der bakker op om Gråsten Handel. 

Pas godt på Gråsten

“Det ligger mig på sinde, at Gråsten Handel bliver ført videre på den bedst tænkelige måde. Og lige nu er der dygtige og erfarne bestyrelsesmedlemmer, som kan føre foreningen videre. 

Derfor er det det bedst tænkelige tidspunkt at stoppe”, sagde Gunnar Hattesen, som appellerede til den nye bestyrelse om at passe godt på Gråsten. 

Valg

Efter generalforsamlingen består Gråsten Handels bestyrelse af følgende medlemmer: Bo Hansen (Sydbank), Henning Christensen (Broager & Gråsten Radio), Jonna Seemann (2 Dreams), Kim Stokholm (Tinsoldaten), Lene Kock (Kocks Bageri). Suppleanter er Morten Latter (Den Gamle Skomager) og Helle Blindbæk. ■

Skrevet af

Søren Thygesen Kristensen
Søren Thygesen KristensenReporter
Ring 27 36 04 12

Fotos af

Søren Thygesen Kristensen
Søren Thygesen KristensenReporter
Ring 27 36 04 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.