Finn Lorenzen fejrede sidste år 25 års jubilæum med Energicirklen i Skodsbøl, der nu er hans levebrød. Behandling i klinikken: Når folk henvender sig til Finn for at få hjælp, tager han en snak med dem om, hvordan de har det, og så tilrettelægges behandlingen ud fra det.

En åbenbaring ledte Finn på rette vej

52-årige Finn Lorenzen fra Skodsbøl har været længere ude end de fleste for at komme på rette spor i livet. 

Han driver Energicirklen, hvor han tilbyder massage, clairvoyance og healing. Det åndelige og det fysiske går nemlig hånd i hånd, når det drejer sig om at finde den personlige balance. Det ved Finn alt om. Hans praksis er et udslag af barske erfaringer.

“Jeg blev mobbet under hele min skolegang. Som ung var jeg klar til at tage mit eget liv ved at springe ud fra Alssundbroen, men så ville bilen ikke starte. Jeg fik et klarsyn om, at hvis jeg tog mit eget liv, så ville jeg blive født igen, og tingene ville blive fem og ti gange værre, end de var før. Det var mit første møde med reinkarnation. Jeg fik en åbenbaring. Min søster lagde mærke til, jeg havde det dårligt og fik mig til at gå til en behandler,” fortæller Finn Lorenzen.

Han kom i behandling hos healer og massør Kaj Marcussen i Broager, der også blev Finns mentor og læremester. Det gav ny tro på og indhold i livet.

“Mine forældre havde Ballebro Færgekro. Jeg er opdraget til at være flink og høflig og sige undskyld, hvis nogen skælder ud. Jeg er en pleaser,” fortæller healeren, der fra barnsben lærte at dukke nakken og fandt sig i utroligt meget fra mobbende skolekammerater.

Skytsengel

Finn er uddannet maskintekniker og har rejst verden rundt. Ved siden af har han uddannet sig inden for det åndelige, healing og massage. Han står ikke af vejen for at sige, han har kontakt med englene. Det var en skytsengel, der afværgede, at han sprang ud fra den store bro.

“Jeg er også blevet mobbet ti år i mit voksne liv, men jeg har en dato for, hvornår det vendte. Den 4. januar 2000. Jeg havde en kollega på en arbejdsplads, som var på nakken af mig hele tiden. Jeg har ikke tal på, hvad jeg har fået af ubehagelige kommentarer fra den kant. Jeg blev sygemeldt i 14 dage, og da besluttede jeg, at nu skulle det være slut. Da jeg kom tilbage, ventede jeg bare på, han faldt over mig igen, så ville jeg sige fra og fortælle ham, jeg ikke ville finde mig i det. Jeg ventede en time, en dag, en uge – måneder, men han kom aldrig igen. Beslutningen om at sige stop har givet mig en anden udstråling. Siden er jeg ikke blevet mobbet. Der har stået mob mig på ryggen af mig,” fortæller Finn Lorenzen.

Højere selvværd

I dag lever han af at hjælpe folk som ham selv på vej. Han bidrager til at give mennesker et højere selvværd og ændre på de ting, der gør ondt i livet. Det gør han både med velgørende massage til lænd, ryg og nakke, healing og clairvoyance. Han har selv lige ændret på sit liv igen ved at bruge hjerteenergi og kærlighedssprog til at finde sig en kæreste. Han stråler af glæde over at have fundet sin hjertenskær. Det er en kvinde fra Sønderborg.

“Jeg satte mig ned og skrev, hvad jeg ønsker mig af en partner,” fortæller Finn Lorenzen.

Det blev til 18 punkter, hvor der blandt andet står, kæresten skal have et varmt hjerte, der stråler af kærlighed. Hun skal også være indstillet på at leve sundt og i det hele taget matche Finn uden at være ligesom ham.

“Jeg finjusterede listen undervejs. Til sidst blev jeg som en magnet, der kunne sige til og fra. Det gælder om at manifestere ting i livet, at give slip på sin fortid og bevæge sig derfra, hvor man står, til der man gerne vil hen. Du skal kunne sige ja tak og nej tak, indtil du finder den person, der befinder sig på de frekvenser og følelser som dig selv. Det har krævet, at jeg kigger indad i mig selv. Det kan jeg ikke bede folk om, hvis jeg ikke tør gøre det selv,” siger Finn, der nu også har et lykkeligt kærlighedsliv og som et led i sine behandlingstilbud hjælper folk på vej til at finde en kæreste.

Kærlighedssproget

Kærlighedssproget går ud på, at man anerkender hinanden med kropskontakt, med ord, at man giver hinanden tid til at gå på cafe og få gode oplevelser sammen, at man giver gaver og rosende ord og gør hinanden tjenester samt letter hinandens hverdag med en hjælpende hånd.

I dag hjælper Finn mange med personlig udvikling og løsner spændinger.

“Det kan være folk, børnene er flyttet hjemmefra, og din partner er måske et fjols. Man har været vant til at gøre alt for børnene, men står pludselig med spørgsmålet, hvem er jeg, og hvad kan jeg gøre for mig selv. Det kræver, man tager fat, der hvor det måske gør ondt. Måske kommer tårerne, men man kommer ud på den anden side som et mere helt menneske,” fortæller Finn Lorenzen.

Der kommer også mange unge i hans praksis. De kan have sår på sjælen som han selv, eller måske har de levet en beskyttet tilværelse, og så gør det ondt, at møde livets alvor. Så er Finn en god mand at tale med. Han hjælper børn og voksne med at få overskud og klarhed i tilværelsen, og han er gået hele vejen selv ■

Finn taler med englene og har kontakt til den ydre verden, og det er årsagen til, han ikke gennemførte et planlagt selvmord, da han var 22 år gammel.

Finn Lorenzen er gået meget igennem og er i dag en glad mand, der har brugt sin indsigt i sig selv og andre til at finde en kæreste.

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.