Otte elever fra 9. årgang på Nydamsskolen, har kvalificeret sig til Danmarksmesterskaberne i skolefag. To af dem er regionsmestre i Region Syddanmark.

Elever fra Nydamskolen til DM skolefag

Otte elever fra Nydamskolen har kvalificeret sig til DM i Fagenes Landsmesterskab, der foregår i Aarhus den 22. januar.

Det er de kreative problemløsninger og innovationsevnen, der er i fokus til den landsdækkende konkurrence DM i Fagenes Landsmesterskab. Her mødes landets lyseste hoveder fra 7., 8., og 9. årgang for at dyste inden for de klassiske fag i folkeskolen. Her gælder det ikke kun om at være fagligt stærk men også om at komme med kreative og innovative løsningsforslag. Elever fra Nydamsskolen har deltaget i de regionale mesterskaber i Region Syddanmark, og her kvalificerede otte af skolens elever sig til Landsmesterskaberne i Aarhus onsdag den 22. januar.

Blandt de otte finalister fra Nydamsskolen er der desuden to regionsmestre: Lærke Aeppel, der blev mester i faget dansk i Region Syddanmark, og Nikolaj Jessen der blev regionsmester i historie. De øvrige seks elever, der har kvalificerede til Landsmesterskaberne, er: Daniel Jensen, Ditte Søgaard, Andrea Lauritzen, Sofie Heiss og Nanna Knudsen i faget historie, samt Ida Marie Svane Jessen der har kvalificeret sig i faget biologi. ■