Artikelbeskrivelse

Elektriker og arkitekt går sammen i Egernsund

Af Signe Svane Kryger

Ejer af Egernsund og Kværs El-service, Hans Jørgen Paulsen, og arkitekt, Esben Tychsen, har de seneste år haft et uformelt samarbejde med hinanden omkring udarbejdelse af bygningsrapporter i forbindelse med salg af ejendomme.
To kloge hoveder er gået sammen i Egernsund, hvilket der er kommet et gevaldigt samarbejde ud af.
Med over 2.000 rapporter i rygsækken har begge parter stor erfaring inden for området. Hans Jørgen Paulsen og Esben Tychsen udfører hurtig og effektiv rapportudarbejdelse samt udarbejdelse af ejerforsikring til rimelige priser. Derudover er de placeret lokalt i Egernsund med et indgående kendskab til områdets bygningsmasse.
Fritagelse for ansvar
Som sælger har man selv ansvaret for fejl og mangler ved det pågældende hus i op til 10 år efter salget. Man kan dog blive fritaget for denne forpligtelse, hvis man præsenterer køber for en tilstandsrapport, elinstallationsrapport samt et tilbud om en ejerskifteforsikring før underskrivelsen af købsaftalen, hvilket er det, de to parter tilbyder.
”Vi er utroligt glade for vores samarbejde. Vi har altid haft stor fokus på høj faglighed og kundetilfredshed, hvilket er en vigtig fællesværdi i vores samarbejde”, fortæller Esben Tychsen med et smil.
Det bedste ved arbejdet
I branchen er der komplicerede lovgivninger omkring elinstallationer, hvilket kan være vanskeligt at holde styr på som ene mand.
”Derfor er el-synsrapporterne en belejlig anledning til at holde sig selv og sine ansatte opdateret på området. Noget af det bedste ved arbejdet er mødet med nye mennesker omkring hussalget og vores gode samarbejde. Der opstår altid uforudsigelige problemer under et byggeri, hvilket kun kan løses effektivt, hvis alle er engagerede og effektive. Og det er vi”, fortæller Hans Jørgen Poulsen.