Artikelbeskrivelse

El-installatør Peter Bindzus fylder 60 år

Af Ditte Vennits Nielsen

El-installatør Peter Bindzus, Kollund, fylder lørdag d. 26. november 60 år.
Han er en kendt, respekteret og dygtig el-installatør.
Peter Bindzus er født og opvokset i Sønderjylland og startede tilbage i 1989 sit eget el-installatør firma på sin daværende hjemme adresse på Ellundvej i Padborg.
Efterhånden som firmaet voksede sig større, var der ikke plads til de mange firmabiler, så Peter og hans kone Inger købte i 1994 ejendommen på hjørnet af Fjordvejen i Kollund, hvor der dengang lå en bagerbutik, og her har de stadig deres domicil.
De har indrettet sig med en dejlig lejlighed på 1. sal, en flot lampebutik, som Inger står for og i huset er der plads både til lager og kontor.
Peter Bindzus nyder at have forretningen tæt på dagligdagen. Også selvom han mandag til fredag arbejder fra kl. 7.30 til 17.30 og hver lørdag fra 10 til 13. Beliggenheden er fantastisk med udsigt til både skov og fjord.
Peter er ved siden af sin virksomhed aktiv i RTX, som er hjemsted for tidligere medlemmer i Round Table, som han har været medlem af siden 1986.
Peter og Inger har 2 børn, som begge er ansat i firmaet.
Datteren er ansat i et søsterselskab i København, og sønnen er lige startet i firmaet i Kollund og er ved at tage uddannelsen til el-installatør. De har endvidere 2 børnebørn.