Annemette Hess fik fem år som forstander på Frøslevlejrens efterskole.

Efter uenighed:

Bestyrelse opsiger forstander på efterskole

Frøslevlejrens Efterskole skal have ny forstander, da Annemette Hess er blevet opsagt efter fem år på posten.

Ifølge formand for bestyrelsen, Vibeke Sørensen, er det med beklagelse, at bestyrelsen for Frøslevlejrens Efterskole har set sig nødsaget til at opsige forstanderen, da de ikke kunne nå til enighed om skolens fremtidige drift.

“Vi har indgået en fratrædelsesaftale. Det er ret udramatisk. Vi har været uenige om skolens fremtidige ledelse”, siger bestyrelsesformand Vibeke Sørensen, der i offentligheden er mest kendt for i 27 år at være forstander på Julemærkehjemmet i Kollund

Der arbejdes nu på at finde en efterfølger for Annemette Hess, der har ydet en kæmpe indsats for skolen og sammen med lærere, ansatte og lokale støtter har været en drivkraft.

Frøslevlejrens Efterskole har midt i en svær coronatid for efterskolerne været udfordret af et faldende elevtal.

For tiden har efterskolen 72 elever, men der er plads til 112 elever på skolen, der de seneste år haft stor succes med en ny E-sport linje.

Avisen har været i kontakt med den opsagte forstander, der ikke på nuværende tidspunkt er i stand til at kaste yderligere lys over sagen på grund af tavshedspligt. ■

Faktaboks

Frøslevlejrens Efterskole ligger i historiske rammer i Frøslev­­lejren.

Skolen byder på blandt andet musik-, danse-, teater-, og E-sport.

Efterskolen blev oprettet i 1996.

Skolen har 22 ansatte. For tiden er der 72 elever på skolen, men der er plads til 112 elever.

Annemette Hess startede som musiklærer i 2008 og var konstitueret leder inden hun blev forstander på efterskolen.

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.