Hans Henrik Hesse og René Gosch giver hinanden håndslag på, at Byggemester Padborg A/S overtager Renè Goschs firma.

Byggemester Padborg A/S overtager René Gosch

Byggemester Padborg A/S har overtaget firmaet René Gosch.

“Vi har haft mange gode samtaler om sammenlægning af vores to firmaer. Det er nu blevet en realitet. Jeg overtager Renés Gosch’s. Det giver god mening at slå kræfterne sammen og gøre firmaet stærkere”, fortæller tømrermester Hans Henrik Hesse, som ejer Byggemester Padborg A/S.

René Gosch fortsætter i Byggemester Padborg A/S som byggeleder. Han vil derfor stadig køre ud til sine gamle kunder.

De to tømrer har kendt hinanden siden 1. klasse. Skæbnen ville, de kom i lære samme sted og blev udlært med et års mellemrum. 

René Gosch har været selvstændig i 18 år efter han overtog Henning Bergs firma i Fårhus.

“Vi har nu opnået mange forskellige ekspertiser i firmaet, så hvis den ene ikke kan, så kan den anden”, fortæller Hans Henrik Hesse.

34 ansatte

I 2017 var der tre ansatte i Byggemester Padborg A/S. Antallet blev udvidet til syv medarbejdere med overtagelsen af Padborg Maskinsnedkeri. Byggemester Padborg A/S tæller i dag de 34 ansatte. 

Det er meningen, at byggefirmaet på Industrivej med tiden skal have et udstillingslokale, hvor kunderne kan blive inspireret omkring ombygning og nybygning. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.