Nick og Vivi Tygesen står i spidsen for NT Tømrer Murer Udlejning og Boligpavilloner i Bajstrup

Byggefirma har vokseværk

Byggefirmaet NT Tømrer Murer Udlejning og Boligpavillon i Bajstrup har vokseværk.

Firmaet blev grundlagt i 2007 i Tinglev og begyndte i et lille kontor på 5 m2. Pladsforholdene blev hurtigt for trange og i 2008 fandt Vivi og Nick Tygesen en ejendom i Bajstrup.

Nick Tygesen er uddannet tømrer. 

“Jeg har siden jeg var en lille dreng drømt om at blive selvstændig tømrer ligesom min far”, fortæller Nick Tygesen, som i dag har sin far ansat i firmaet.

“Vi er et fantastisk team, og vi kan stort alt inden for tømrer- snedker- og murerarbejde. Desuden har vi lavet endnu en gren med udlejning og salg af pavilloner, toiletvogne og frysevogne”, fortæller Nick Tygesen, som driver byggefirmaet sammen med sin kone Vivi.

Ordrebog

Byggefirmaet har et godt ry og går meget op i at overholde tidsplaner og udføre tingene på en ordentlig måde.

Der er ingen opgaver, de ikke påtager sig.

“Vi skifter gerne et enkelt vindue eller andre mindre ting. Desuden tager vi også store opgaver og totalentrepriser. Vi arbejder både for private, erhverv og kommuner, og vi har nogle gode samarbejdspartnere”, fortæller Vivi og Nick Tygesen.

Firmaet har blandt andet stået for ombygningen af den nye teatersal på Frøslev Efterskole og er for tiden i gang med at renovere og lave ny spisesal og køkken på Dybbøl Efterskole.

Firmaet har egne konstruktører ansat, da der i dag bliver stillet større og større krav omkring papirarbejde og love.

“Tingene skal bare være i orden, og det sørger vi for”, fortæller Nick Tygesen, som tilføjer, at firmaet opererer meget lokalt 

“Vores firma har ekspanderet meget, så vi har købt en grund i Kliplev Industripark, som vi forventer at flytte til i 2025”, siger Vivi Tygesen, som står i spidsen for de ansatte på kontoret og bogholderiet. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.