Jonna Seemann er initiativtager til det nye Gråstenmærke, hvor man kan vinde fine gevinster hen over efteråret i Gråstens butikker.

Butikker går sammen om Gråstenmærket

I fællesskab barsler størstedelen af Gråstens butikker med et nyt tiltag; Gråstenmærker. 

I perioden 1. september og helt frem til 22. december udløser hvert køb af 200 kr. i de deltagende butikker ét styk Gråstenmærke.

På det seneste Quick-møde i Gråsten Handelsstandsforening sagde de fremmødte medlemmer ja til forslaget om et Gråstenmærke. 

Det var Jonna Seemann, ejer af 2dreams, som kom med forslaget til bestyrelsen i forsommeren. 

Og de valgte at delagtiggøre medlemmerne i ideen. Forslaget indebærer, at hvis man handler i slotsbyens butikker udløser det “Gråstenmærker”,  og der kan vindes over 70 gaver. Hovedpræmien er et gavekort på 10.000 kroner til byens butikker.

Idéens fødsel

“Jeg kom til at tænke på sådan et kort, hvor man samler ‘Gråstenmærker’,” siger Jonna Seemann om idéen, der kom til, mens hun talte med en kunde i butikken.

På Quickmødet faldt forslaget hurtigt i god jord hos byens øvrige butikker, der næsten universelt har bakket op. 

33 butikker har tilsluttet sig ideen, der er planlagt til at kulminere 23. december 2020. Her trækkes der lod om hovedpræmien: et gavekort på 10.000 kr. til handel i Gråsten. De præmier, der løbende kan vindes, er udstillet i 2dreams udstillingsvindue.

Konkurrencen

Kort sagt: Jo mere man køber, desto større er chancerne for at vinde. For hver 200 kr., man bruger i de deltagende butikker, får man et klistermærke til sit kort. Når 10 klistermærker er samlet, tæller det som et fyldt kort, som man kan aflevere i fire af de deltagende butikker. På den måde er man med i lodtrækningen om præmierne, der alle er sponsoreret af butikkerne selv.

Hver 14. dag bliver der trukket lod om nye gaver. Alle kort er med i den endelige lodtrækning om gavekortet på 10.000 kr. 

“Jeg tror, det bliver kanon. Det tror jeg virkelig,” siger Jonna Seemann om det nye Gråstenmærke. ■

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72

Fotos af

Esben Cronbach
Esben CronbachReporter
Ring 26 77 22 72