Formand for Broagerhus, Erik Krogh. Arkivfoto

Formand for Broagerhus, Erik Krogh.

Broagerhus inviterer til julemarked

Broagerhus reagerer på museums-lukningen af Cathrinesminde Teglværk.

Det er baggrunden for, at Broagerhus inviterer til julemarked i weekenden den 18.-19. november

Her kan publikum tage hul på oplevelsen af julestemning i Broager.

“Broagerhus reagerer på den kendsgerning, at der ikke er julemarked på Cathrinesminde Teglværk i år. Så Broagerhus tager over og inviterer i stedet til julemarked i medborgerhuset i byen”, siger formanden Erik Krogh, som pointerer, at man skylder gæsterne en god oplevelse.

“Vi håber, vi kan gøre det, ved at omdanne medborgerhuset i Broager til et julemarked, hvor et spændende udstillerfelt med omkring 30 stande vil sætte de besøgende i en god stemning”, fortæller Erik Krogh.

Sammen med bestyrelsen og andre frivillige sørger han for, at der er liv på alle etager i det gamle rådhus, som de seneste seks år har været samlingssted for et utal af aktiviteter.

“Selvfølgelig skal der være både juletræ, julemusik, juleopdækning, gløgg og æbleskiver og kaffe med brød tort. Ja, måske også en kaffepunch. Og publikum kan smage gode råd og den markante forskel på nye og gammeldags æble skiver”, bemærker Erik Krogh.

Der er åbent kl. 10-16 begge dage i weekenden den 18.-19. november, og der er gratis adgang. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 8. november 2023

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.