Formand for Broagerhus, Erik Krogh. Arkivfoto

Formand for Broagerhus, Erik Krogh. Arkivfoto

Broagerhus har stigende medlemstal

Broagerhus oplever stigende interesse. Medlemstallet er oppe på næsten 600 medlemmer.

Det glæder formand for Broagerhus, Erik Krogh, som kipper med flaget for, at så mange mennesker støtter op om forenings-, medborger- og kulturhuset.

“2021 har været præget af Covid19 og nu er det Omikron varianten, som vi skal forholde os til. Broagerhus var nedlukket fra julen 2020 frem til 10 maj 2021. Først i starten af juni blev der normale forhold igen og på det tidspunkt var der mange af husets aktiviteter, som gik på sommerpause. Først efter sommerferien kunne vi starte med det fulde program igen”, nævner Erik Krogh, som peger på, at det nye keramikværksted blev taget i brug.

Keramikværkstedet har budt på 4 keramikhold og de 8 tovholdere fik hurtigt holdene fyldt op med 28 deltagere.

Koncerter

Det var Mark og Christoffer der startede de nye sæson af “de 5 onsdage” og der var fuldt hus.Ved fremtidige koncerter har bestyrelsen og frivillige bygget en scene til den store sal, så publikum bedre kan se de optrædende. På den anden af “de 5 onsdage” den 24. november, var det Jens Peter Kolbeck, som holdt et spændende foredrag.

Broagerhus’s samarbejde med Brian O’Driscoll og hans musikvenner er fortsat i 2021. Den 24. oktober var første musik- og fællessangaften og den 29. november var det Magnas Croi, som var på scenen.

Både “de 5 onsdage” og Brians musikvenner skal efter planen fortætte i januar måned, men på grund af nye restriktioner bliver musik og fællessangaften den 10. januar med Brian og hans venner aflyst. 

Foredraget med Carsten Holved den 26. januar er stadig på plakaten, men bestyrelsen melder ud, såfremt det ikke kan afholdes på grund af restriktioner.

Sund økonomi

Selv om Broagerhus i 2021 kun har været åbent et halvt år er økonomien sund.

“Vi har opnået en fornuftig drift og vi har en sund økonomi”, fortæller Erik Krogh, som bebuder nye aktiviteter i 2022.

Generalforsamling på Broagerhus er fastsat til mandag den 28. februar. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.