Formand for Broager Ringridning Anne K. Jonsson

Formand for Broager Ringridning Anne K. Jonsson
Foto Jimmy Christensen

Broager Ringridning har økonomisk ballast

En kæmpe indsats af enkeltindivider, foreninger og erhvervsdrivende har løftet Broager Ringridning ud af Coronaens skygge og gjort den årlige ringriderfest så økonomisk standfast, at der er råd til at optimere programmet her tre år efter pandemiens hærgen.

“Vi vil ikke bruge penge, før vi har dem. Da vi nu ved, hvad vi har at gøre godt med, har vi optimeret underholdningen med Anders Wortmann og Far lørdag aften og traditionen tro med Tip Top Partyband til underholdning og dans fredag. Lørdag leverer YoYo dansemuikken. Det er gået over al forventning med at holde liv i Broager Ringridning. Vi har haft to sindsygt gode år, som jeg aldrig havde drømt om,” fortæller formand Anne K. Jonsson.

Broager Ringridning har været tilbageholdende med at bruge penge på ringriderfesten i 2023, fordi økonomien ikke tillod det, men i år er alle sejl sat til. Ud over Wortmann og Far kommer Mie’s Tivoli med alt udi karruseller, tombola og skydetelt.

I år er der også råd til at give foreninger og enkeltpersoner en skilling for at hjælpe til med rengøring og at rydde op efter ringridning og diverse fester. Er der nogen, der har brug for at tjene lidt ekstra til foreningskassen eller til et godgørende, almennyttigt formål er de velkomne til at melde sig under fanerne blandt det servicerende folk. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 4. juli 2024

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Fotos af

Jimmy Christensen
Jimmy ChristensenFotograf
Ring 29 25 95 50

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.