24-årige Anne Sofie Wraae, der begyndte i Broager Kirkes kor, har udgivet sit tredje singleudspil.

Broager-pige udgiver ny single

24-årige Anne Sofie Wraae, har netop ufgivet sit tredje singleudspil.

Hun har startet sin solokarriere i år og ret hurtigt fået luft undervingerne. 

Hun er vokset op i Broager,, har familie og venner i Sønderjylland og spiller ofte koncerter i landsdelen – senest et job i Grænsehallerne, som har åbnet for fremtidige optrædener i Tønder, Padborg og Holbøl. 

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og blev senere optaget i Sønderjysk Pigekors juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. 

Denne gang er hun teamet op med en af tidens mest profilerede producere, Rasmus Søegren, som har stået bag kæmpe hits fra artister som Ericka Jane, Dopha og Bathsheba. 

Det er der kommet en single, som hedder “Minde, En Drøm” ud af. Det er musik i den bedste danske poptradition, der trækker referencer til både Ray Dee Oh og Dodo And The Dodo’s, og jeg kan næsten garantere dig, at omkvædet kommer til at hjemsøge dig, når først du har hørt det.

Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab, leder et ungdomskor og spiller også i pigebandet Kryd. Hun lever med andre ord et liv i musikkens tegn, og det håber jeg, at en af jeres journalister har lyst til at stille skarpt på i en portrætartikel om hende i forbindelse med udgivelsen. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.