Bov IF Tennis tilbyder nu både padel og skumtennis i indendørssæsonen.

Bov IF Tennis tilbyder padeltræning

Bov IF Tennis tilbyder nu også padeltræning og drop-in padel i løbet af den kommende indendørssæson. 

“Vi har engageret os i padel, da vi i sin tid støttede op om Grænsehallernes etablering af to padelbaner”, fortæller formanden Christian Svendsen.

Bov IF Tennis gav et tilskud på 50.000 kr., mens hovedforeningen gav 100.000 kr. 

“Vi håber, at det vil gavne vores klub og ikke mindst Grænsehallernes økonomi samt det lokale idrætsliv”, fastslår Christian Svendsen.

Der tilbydes tre introduktionstilbud. Skumtennis, padel eller begge dele til henholdsvis 250, 400 eller 500 kr. og der vil være instruktør i padel. 

Tilmeldingen sker ved fremmøde til en af aktiviteterne, og man må gerne prøve et par gange, inden man binder sig.

Grænsehallerne er omsider kommet i gang med at udleje banerne. Der har været tekniske problemer med en ustabil fundering af glasvæggene, samt problemer med adgangskontrol og den automatiske belysning af banerne. 

Men det er nu i orden, og padel er en realitet i Grænsehallerne. ■

blank

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.