Lars Kristensen står nu i spidsen for Bov IF hovedafdeling med 1345 medlemmer.

Bov IF får ny formand på årsmøde

På årsmødet i Bov IF blev Lars Kristensen valgt som ny formand. 

Fremover vil han stå i spidsen for den nye konstellation med selvstændige underafdelinger, som bliver indkaldt 3-4 gange om året til drøftelse af tingene.

“Jeg har som folkevalgt politiker igennem 8 år fået en del erfaring med idrætslivet. Som formand for kultur- og fritidsudvalget i den sidste periode har jeg fået mange gode kontakter. Dem kan jeg nu drage fordel af i mit nye virke”, fortæller Lars Kristensen, som mener, det er vigtigt at have en god, sund og aktiv idrætsforening. 

“Der er mange frivillige, der yder en kæmpe indsats. Jeg vil gerne fortsætte det gode arbejde”, siger den nyvalgte formand.

Han afløser Finn Sørensen, som har været formand i to år.

Bov IF har 1345 medlemmer. Medlemstallet er faldet med 16 procent under coronaen.

Bov IF kan i år fejre 50 års jubilæum. Der er i forbindelse med jubilæet planlagt en stor fest i Grænsehallerne den 24. september. Lars Kristensen glæder sig til at tage del i planlægningen af ​​festlighederne. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.