Fodboldklubben BNS har fået 10 nye dommere, som skal dømme børnekampe.
På uddannelsen blev der også brugt tid på gruppearbejde hvor der blev talt om hvordan man håndterer negative tilråb fra forældre og tilskuere. Det sker desværre fra tid til anden og derfor er det naturligt at de nye kampledere bliver klædt på til det. Men håbet er selvfølgelig at de aldrig får brug for den viden, for i børnekampe skal den positive stemning være i højsædet.
Da sommerferien står for døren, så forventes de nye kampledere at få deres debut med fløjten til BNS CUP den 13. august.
Tag godt i mod dem når i møder dem på banen.

BNS får 10 nye kampledere

Fodboldklubben BNS og DBU har sammen uddannet 10 unge kampledere til klubbens mange børnekampe. 

De friske drenge og piger fra klubbens U13 og U14 hold har brugt 3 timer på at gennemgå spillereglerne i henholdsvis 5-mands og 8-mands kampe. 

I børnefodbold skal klubberne selv stille med dommere til hjemmekampe i rækkerne U6 til U12.

“Det er bestemt ikke altid lige let at finde nogen, der vil gribe fløjten, når de små spiller”, fortæller formand for BNS, Boe Lundby Madsen. 

Derfor har BNS taget intitiativ til at tilbyde DBU’s kamplederuddannelse til klubbens unge spillere.

De nye kampledere får mulighed for at bruge uddannelsen som et lille fritidsjob, da de tilbydes et mindre beløb for at dømme kampe.

Desuden kommer de også til at høste masser af erfaring i at stå med ansvar og tage beslutninger. 

“For beslutninger skal der tages på en fodboldbane, også når man er i tvivl”, siger Boe Lundby Madsen. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.