Bindzus El. Næste generation

Peter Bindzus sammen med sønnen Bjarne, der holder beviset på årets innovationspris. Foto Ditte Vennits Nielsen

Bindzus El får sønnen hjem

El-installatørfirmaet og lampeforretningen Peter Bindzus A/S i Kollund er blevet udvidet med en ansat.

Det er Inger og Peter Bindzus søn, Bjarne, der er blevet ansat i en nyoprettet stilling, skræddersyet, så den passer ind i Bjarnes innovative tankegang.

“Jeg er udlært elektriker i Sønderborg i 2008 og har tidligere været ansat i et års tid fra 2016-2017 som elektriker i mine forældres firma. I mellemtiden har jeg taget en videreudgående uddannelse som el-installatør, som er en overbygning. Nu er jeg så startet igen, og det er meningen, at hvis det er noget for mig, så skal jeg på sigt overtage forretningen”, fortæller 33-årige Bjarne Franke Bindzus, som til daglig bor i Gråsten med sin kæreste og parrets 7 måneder gamle søn.

Peter Bindzus er glad for, at Bjarne er blevet ansat.

“I dag har vi jo en helt anden verden og tankegang. Vi startede med at køre ud til kunderne sammen, så Bjarne kunne blive præsenteret, men han er jo født og opvokset hernede og kender stadig rigtigt mange, så det er ikke længere nødvendigt”, fortæller Peter Bindzus.

Topkarakter

Bjarne Bindzus skal selv sætte sit præg på firmaet, og han ser tingene på en helt ny måde. Afgangseksamenen omhandlede det innovative, og den afsluttende opgave blev præmieret med et 12-tal og en innovationspris.

“Derfor er det helt naturligt, at det er dét jeg skal lægge vægt på. Desuden har jeg studeret de nye standarder, som er gældende fra den 1. juli 2019. Vi er derfor på forkant med tingenes udvikling og er opdaterede i det sidste nye”, siger Bjarne Bindzus.

Kundekartoteket er på det seneste vokset betydeligt. Kunderne kan i fremtiden glæde sig over, at forretningen føres videre i den samme gode ånd som hidtil. ■

Fakta

1.6.1989 startede Bindzus sin forretning på Ellundvej i Padborg.

1995 åbnede firmaet butik i Kollund.

1.9.95 bliver Inger Bindzus butikschef for lampeforretningen.

2001 blev der opført en stor lagerhal. 

2006 bliver bygningen udvidet med endnu en matrikel, som tidligere var GF-lokaler.

2014 oprettes en afdeling i Rødover med datteren Kristine som afdelingsleder.

2019 ansættes Bjarne Franke Bindzus med henblik på overtagelse af firmaet.

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80