Bentes shop får et meget større lokale, når den flytter over gaden tl Bibbes gamle butik. De ansatte glæder sig til at åbne den nye butik mandag den 12. maj.

Bentes Shop flytter til større lokaler i Padborg

Bente Smedegaard glæder sig til at flytte ind i “Bibbes” gamle butik i Padborg Torvecenter. Det sker mandag 11. maj.

De nye butikslokaler er tre gange så stor, som den tidligere butik.

“Jeg har overvejet forskellige muligheder et stykke tid, da butikken på Torvegade 10 simpelthen er blevet for lille. Jeg har knap 100 m2 nu, og fremover får jeg 350 m2”, fortæller Bente Smedegaard.

Efter at Bentes Shop for mange måneder siden begyndte at føre små størrelser igen, er pladsen blevet for trang.

“Varerne tager sig bedre ud, når de får mere plads”, siger Bente Smedegaard, som tilføjer, at med det mere end tre gange større lokale, bliver der også flere vinduer at vise sortimenterne frem på.

“Mine kunder har igennem lang tid spurgt mig, om det ikke var en idé at flytte over på den anden side af gaden. Jeg har tænkt tingene igennem med mine piger i butikken. Nu tager vi springet og åbner Bentes Shop på adressen Torvegade 9-11”, siger Bente Smedegaard.

Outlet

I et hjørne af tøjbutikken kommer der til at ligge en outletafdeling. Bente Smedegaard har et ønske om at holde varelageret nede. Hun mener, at varerne skal hurtigt ud og ikke ligge for længe. 

Hun har også meget stor succes med butikkens online handel. Her kan kunderne bestille på nettet og enten afhente varen i butikken eller få det bragt hjem til døren. Bentes Shop har herigennem kunder fra hele landet.

I denne uge holder Bentes Shop flyttesalg med 30-70% rabat på hele butikken. Sidste åbningsdag i de nuværende lokaler er lørdag den 9. maj. 

Når den nye Bentes Shop åbner mandag den 11. maj, vil der være åbningstilbud, konkurrence med gavekort på 1.000 kr., 500 kr. og 300 kr. og lidt godt til ganen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80