Benniksgaard Hotel vinder gæstepriser

Af Gunnar Hattesen
På Small Danish Hotels generalforsamling blev der uddelt priser til de hoteller, som klarer sig bedst ud af de 80 i kæden. Benniksgaard Hotel i Rinkenæs var en af dem.
Benniksgaard Hotel vandt prisen for Bedste ankomst/modtagelse. Ud af kædens 80 hoteller har gæsterne vurderet ankomsten på Benniksgaard Hotel som den bedste.
”Det som gør prisen helt særlig, er at det er gæsterne som har valgt os. Det er ikke en jury eller lignende”, siger Mads Friis, der er ejer af Benniksgaard Hotel.
Det er ikke første gang Benniksgaard vinder en pris, det er kun en måned siden, at hotellet vandt prisen Travellers Choice Award fra Tripadvisor, som en af Danmarks bedste 25 hoteller, dvs. at det placerer Benniksgaard blandt de 1% bedste hoteller i Danmark.
Hotellet er bygget op på en periode på 16 år. På den tid er hotellet gået fra 10 værelser til i dag at have 75 værelser, fordelt på værelser, suiter, luksuslejligheder og et Bed & Breakfast. Derudover er der yderligere 54 værelser indrettet i den tidligere Rinkenæs Efterskole, som hotellet overtog i 2016.
Mads Friis er selv født og opvokset på stedet. Han overtog gården efter sin far i 1977 og har selv været igennem hele udviklingen fra gård og landbrug til moderne hoteldrift

 

Salgs- og marketingschef Renate Asmussen, hoteldirektør Mads Friis og Jørgen Christensen, der er direktør for Small Danish Hotels, ved prisuddelingen på Small Danish Hotels generalforsamling.