Det er den lokale malermester Ralf Schirrmacher fra Gråsten, der har malet rummet blåt i farven “Summer in Oia”, der også indgår i Enjoys Resorts logo.

Bedre leg i BørneBumleren

Forrige år blev hele wellness-afdelingen i Enjoy Resorts Marina Fiskenæs renoveret efter en brand, og nu er det feriecenterets store legerum “BørneBumleren”, der får en opgradering.

“Rummet har længe trængt til en overhaling, men helt uventet måtte vi fokusere på wellness, og det har taget tid at nå helt i mål med byggeri og teknik”, siger adm. direktør I Enjoy Resorts, Martin Iversen.

BørneBumleren bliver ikke blot frisket op. Rummet er blevet omdefineret, så der kommer mere fokus på leg og samvær fremfor maskiner. Rummet deles ind i to zoner til hhv. større børn og teenageres og et område med legegulv til de mindste.

“Vores populære kuglebassin genetableres, men alt andet bliver nyt med bl.a. skum-legemøbler. Rummet får også et bordtennisbord og et bordfodbold, så familien kan samles om at lege og hygge”, siger Martin Iversen, der glæder sig til at byde både dagsgæster og feriegæster velkommen i det nye legerum.

Det meste i rummet ventes at være på plads i næste uge, hvor højsæsonen begynder. Hen over skolernes sommerferie har Enjoy Resorts på Marina Fiskenæs næsten udsolgt, når det gælder udlejning af feriehuse. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 27. juni 2024

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.