Formand for Ældre Sagen i Broager Tove Hansen.

Ældre Sagen Broager er lukket indtil efteråret

Med mange medlemmer i risikogruppen, er det fra centralt hold besluttet, at alle aktiviteter skal indstilles.

I Ældre Sagen Broager er der hvert år adskillige arrangementer. Fra de mindre søndagscaféer, gåture og minigolf til større ture til Rold Storkro og Polen, er det hele aflyst. 

Formelt er foreningen foreløbigt lukket ned indtil den 1. juni, men da der kort efter er sommerpause, betyder det, at Ældre Sagen Broager ikke har nogen arrangementer før i efteråret. De mange arrangementer rykkes for så vidt muligt til senere på året eller 2021, men adskillige er allerede nu aflyst.

Bestyrelsen i Ældre Sagen Broager mødes i midten af juni for at planlægge resten af året. 

“Søndagscafé er foreløbigt rykket til slutningen af året. En frivillighedsdag og et grill-arrangement håber bestyrelsen endnu at kunne gennemføre i august”, siger formand for Ældre Sagen Broager, Tove Hansen, Egernsund.

Trist

Hun tilføjer, at der endnu er stor usikkerhed omkring afholdelse af arrangementerne.

Ifølge Tove Hansen har der været stor forståelse for de mange aflysninger og udskydelser af arrangementerne. Tove Hansen er dog selv ærgerlig over, at det er nødvendigt. 

“Det er trist. Mange medlemmer mangler nu det sociale liv, gåturene og minigolf. Manger var afsted flere gange om ugen, men nu er der ingenting,” siger Tove Hansen. ■

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72