Formand for Ældre sagen i Broager, Tove Hansen.

Ældre Sagen Broager: 2020 byder på tur til Polen, søndage med sang og meget andet

Ældre Sagen i Broager planlægger mange aktiviteter for 2020 – nogle er fortsat fra sidste år mens andre er nye.

Hvis man tror, at det går stille for sig i Ældre Sagen i Broager, kan man godt tro om.

På søndag den 19. januar er der foredrag med Sven-Erik Ravn, der er tidligere redaktør på ”æ Rummelpot” og aktuel med bogen Sønderjysk Humor. Alle 110 pladser til arrangementet er taget, og flere står på venteliste. 

Allerede den 20. januar er der igen et arrangement. Her starter forberedelserne til det, der skal blive en uges tur til Polen den 22. august. Rejsebureauet, der står for turen, fortæller hvordan det praktisk vil forløbe sig. Foreløbigt er 46 medlemmer tilmeldt til mødet, hvis tilmelding lukker på torsdag.

1313 medlemmer

En af grundende til at nogle af foreningens 1312 medlemmer vælger at rejse rundt med Ældre Sagen er, ifølge Tove Hansen, formand for Ældre Sagen Broager, at medlemmerne føler sig mere trygge, når de rejser med foreningen.

“De kender os, og de, der kommer alene, føler sig ikke så ensomme. Så bor man f.eks. på værelse med nogen, man kender i forvejen, så man ikke er alene,” siger Tove Hansen.

Det sociale aspekt fylder meget for medlemmerne, mener Tove Hansen.

Derfor har Ældre Sagen Broager mange arrangementer – alt fra fællessang fra højskolesangbogen i februar og tur til Rold Storkro i juni. Men også de ugentlige arrangementer fylder en del. “Udover arrangementerne har vi også både krolf, kegler i Gråsten samt petanque og minigolf om sommeren”, fortæller Tove Hansen. ■

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72